Vem är det som säger att det är ok att tracka ner andra?

Sitter och skackar av ilska just nu! Hade dels en skvallerbdb (eller DV som nu för tiden heter) som för det första tar någon annans bild (=bildstöld) och skriver något kränkande t.ex "hur fan ser det här ut? ryck slit, javisst.", "howrse nörd. trodde det spelet var för 3 åringar :) O.s.v

Innan tänkte jag "visst är man med i leken får man leken tåla" men efter att ha lyssnat på Linns videoinlägg så har jag ändrat åsikt där. Är alla med på samma villkor, båda går ut med vilka de är så visst. Men att vara anonym och trycka ner något är verkligen inte okej!

Jag har varit en som fått höra många negativa anonym kommenterar. Att jag är en djurplågare som att ha travare, de borde avslivas, att jag förstört Håjt, att jag borde sälja/hyra ut håjt o.s.v. till en början tog jag åt mig direkt av alla anonyma kommenterar.
när bloggen var som störst fick jag inte flera negativa kommentarer, varje dag!


Jag är ingen tjej med bra självförtroende. Jag har dock en mask som jag gömmer mig bakom. Att då få en massa kommentarer har satt sina spår men jag har lärt mig att låta kommentarerna glida av mig. De enda kommentarerna som jag faktiskt tar åt mig är konstruktiv kritik från folk som lämnat "spår" efter sig. Just nu är jag glad att det har försvunnit läsare, att bloggen inte är lika stor.

if people are trying to bring you down it only means that you are above them

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0